From Budapest to Dilijan...

From Budapest to Dilijan...

Decisions

2015. január 23. - Viktor Kelemen

Előfordul, hogy az élet annyi döntést hajigál az emberre, hogy annak még csak ideje sincs azon morfondírozni, vajon rossz döntést hoz-e. Velem ez nem így van, pontosan elég időm van hosszasan töprengeni vajon mennyire bánom az előző döntésemet, miközben már az aktuálist kellene meghoznom. Mindezek ellenére az emelt matek leadása egyik legjobb döntésemnek bizonyult. Óriási a különbség emelt és közép közt, egy hatalmas stresszfaktort sikerült levennem a vállamról. A helyette lévő emelt drámával egyelőre jól állok, élvezem és szerintem ez így is fog maradni. A sajnálatos dolog csupán az, hogy kénytelen voltam angol csoportot is váltani a csere miatt, így most 'nyelv és irodalom' helyett csak 'irodalom' az emelt angolom. Ez két okból problémás: először is mert nagyon szerettem az előző csoportomat és a tanár tanítási stílusát. Egy jó alapot adott a többi tantárgyamnak, önszántamból soha le nem adtam volna. Másodszor pedig azért, mert gyakorlatilag nem sok köze van a két tárgynak egymáshoz, amit fél éven át produkáltam esszék, írások formájában azokat semmire nem tudom használni mostmár, viszont egy egész félévnyi beadandót kell behoznom az új tárgyból. Félelmetesen hangzik, de megvalósítható. Extra munka lesz, de inkább könyveket olvasok, agyalok rajtuk és esszéket írok belőlük, minthogy a matekból felhalmozott lemaradásomat próbáljam keservesen ledolgozni.

Ennyit a tanulmányokról. Zsúfolt hétvégém lesz, de mindenek előtt Yerevaaaan: Brahms - the Violin Concerto and Symphony 4. Gonna be fun!

 UPDATE: Koncert megvolt, szép volt, öltönyben flangáláshoz az idő hidegnek bizonyult, de ez nem rontott az élményen.img_20150123_190736211.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://viktory.blog.hu/api/trackback/id/tr937100963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása