From Budapest to Dilijan...

From Budapest to Dilijan...

Akkor vágjunk bele!

2014. augusztus 13. - Viktor Kelemen

Nagyjából azóta tervezgetem eme blog elindítását, mióta a UWC egyik ösztöndíját megkaptam. Érlelgettem magamban a dolgot, kell-e ez nekem, lesz-e időm írni, szeretnék-e írni.. Szépen lassan a többi ösztöndíjas blogjai (már aki ír) mind elindultak, így már a különlegesség is elveszett és végképp nem tudtam dűlőre jutni. 

A mai nap, három nappal indulásom előtt viszont úgy határoztam nem érdekel, akkor is megcsinálom. Lehet, hogy nem lesz időm rendszeresen írni, sőt az is lehet, hogy idővel videóbloggá alakul a dolog, nem tudom. A lényeg, hogy életem eddigi legnagyobb kalandja előtt állok és ezt nem tudom magamban tartani. : )

 

Feelings: Lassan kezdem elhinni, hogy ez tényleg velem történik.. Közeledik a búcsúzás

A bejegyzés trackback címe:

https://viktory.blog.hu/api/trackback/id/tr316600453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enonaig 2014.08.23. 19:54:20

Carahunge az örmény Stonhenge, ~7500 éves <a href="http://s113.photobucket.com/user/Gianone_Miklos/media/CarahungealsocalledKarahunjisanancientarchaeologicalsitenearthecityofSisianintheSyunikprovinceofArmenia.jpg.html" target="_blank"><img src="http://i113.photobucket.com/albums/n214/Gianone_Miklos/CarahungealsocalledKarahunjisanancientarchaeologicalsitenearthecityofSisianintheSyunikprovinceofArmenia.jpg" border="0" alt="Carahunge photo CarahungealsocalledKarahunjisanancientarchaeologicalsitenearthecityofSisianintheSyunikprovinceofArmenia.jpg"/></a>
Szeván tó 940 km2
<a href="http://s113.photobucket.com/user/Gianone_Miklos/media/Domborzat.jpg.html" target="_blank"><img src="http://i113.photobucket.com/albums/n214/Gianone_Miklos/Domborzat.jpg" border="0" alt=" photo Domborzat.jpg"/></a>
Kíváncsi vagyok, ezekből mi jelenik meg? Miklós
süti beállítások módosítása